Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ با نزدیک شدن به ایام اربعین، اعلام شده که برنامه‌ریزی‌های وزارت ارتباطات برای تسهیل ارتباطات در کربلا به زائران انجام شده است. یکی از این اقدامات، توافق برای کاهش تعرفه مکالمات است. در این راستا وزیر با اشاره به‌کاهش تعرفه با عراق در صفحه اینستاگرامش نوشت: برای رفاه حال مردم در راهپیمایی اربعین، مذاکراتی را از قبل با طرف عراقی برای کاهش هزینه مکالمات شروع کردیم و توانستیم به توافق برسیم که حدود ۶۰۰ تومان تعرفه مکالمات را در هر دقیقه کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش جهرمی با اشاره به نرخ بالای سرویس رومینگ برای زائران اربعین، اظهار کرده بود: رومینگ سرویس گرانی است و به‌دلیل بالا بودن نرخ خدمات رومینگ در عراق توصیه می‌شود مردم از سیم‌کارت عراقی استفاده کنند. این در حالی است که امروز وزیر ارتباطات با توجه به نرخ‌های اعلام‌شده برای رومینگ اپراتورها، در اینستاگرامش نوشت: برای مکالمه سیم‌کارت‌های ایرانی نرخ مناسب‌تری دارند و برای اینترنت‌ سیم‌کارت‌های عراقی.

وی همچنین خاطرنشان کرده بود: زائران سیم‌کارت‌های عراقی را از داخل ایران تهیه نکنند زیرا این سیم‌کارت‌ها در داخل عراق با قیمت ارزان‌تر موجود است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینترنت سیم کارت عراق گرانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر این سردرد‌ها را دارید حتما به پزشک مراجعه کنید

آفتاب‌‌نیوز :

محمدرضا معتمد بیان کرد: هر نوع التهاب و فشاری که در ساختمان‌های نواحی سر و گردن وجود داشته باشد، می‌تواند باعث سردرد شود، برای مثال درد‌های ناحیه گوش و حلق و بینی باعث سردرد می‌شوند، امروزه با روش‌های تشخیصی پیشرفته‌ای که وجود دارد، تعداد موارد ناشناخته سردرد، بسیار اندک است.

دکتر معتمد گفت: شایعترین سردردها، سردرد‌های اولیه هستند، سردرد‌های میگرنی و استرسی جزو این دسته از سردرد‌ها هستند. سردرد‌های میگرنی شایع‌ترین نوع سردرد هاست و سردرد‌های تنشی، با شیوع کمتر، در رتبه دوم شیوع سردرد‌های اولیه قرار دارند. استرس و تنش در سردرد‌های میگرنی موثر هستند، با اینکه سردرد‌های میگرنی و تنشی دو نوع سر درد شایع هستند، اما متاسفانه در بعضی افراد هر دو نوع سردرد میگرنی و تنشی وجود دارد، در این موارد حتما درمان هر دو نوع بیماری باید انجام گردد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به این سوال که تفاوت سردرد میگرنی و سردرد تنشی چیست، گفت: تفاوت‌های این دو نوع سر درد معمولاً در علائم آنهاست، سردرد‌های میگرنی غالبا ضربان دار و یکطرفه هستند و با علائمی مانند تهوع، استفراغ و همچنین با حالت گریز از نور و بوی تند همراهند و فعالیت روزمره فرد را دچار اشکال می‌کنند، اما سردرد‌های تنشی غالباً با استرس و عصبانیت ایجاد می‌شوند، حالت فشارنده و منگنه‌ای دارند و اغلب فعالیت روزمره فرد را دچار اشکال نمی‌کنند.

وی گفت: در بعضی از انواع میگرن، قبل از بروز سردرد، بیمار علائمی مانند خواب رفتگی صورت، دیدن تصاویری در میدان بینایی، حالت انحنای تصاویر و یا حتی درجاتی از اشکال در میدان بینایی را احساس می‌کنند، در بیماری میگرن، به این علائم اورا می‌گویند، بیماران میگرنی همراه با علائم اورا، این شانس را دارند که به محض بروز این علائم، از دارو‌هایی که مانع از پیشرفت سردرد می‌شود استفاده کنند.

دکتر معتمد در پاسخ به این سوال، که چه سردرد‌های باید جدی گرفته شوند، گفت: سردرد‌هایی که با کاهش سطح هوشیاری، تشنج، تب و عدم تعادل همراه هستند، نیاز به بررسی دارند در افرادی که به دنبال فعالیت‌های سنگین دچار سردرد شدید می‌شوند، باید مشکوک به پارگی آنوریسم شویم، سردرد شدید و ناگهانی که کمتر از یک دقیقه به اوج می‌رسد معمولاً با پاره شدن آنوریسم مغزی همراه است و باید سریعاً تحت بررسی قرار گیرد.

هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مصرف مسکن‌ها زمانی توصیه می‌شود که علت سردرد مشخص شده باشد، در غیر این صورت، مصرف مسکن می‌تواند تابلوی بالینی سر درد را تغییر دهد و تشخیص سر درد را با مشکل روبرو کند. اگر بیمار تا ۴ نوبت سردرد در ماه داشته باشد، بهترین روش درمان توقف سردرد است، مصرف ضعیف‌ترین مسکن در زمان مناسب (به محض شروع سر درد) بسیار موثرتر از شروع دیر وقت قویترین مسکن هاست، اما اگر تعداد سردرد‌ها از چهار نوبت در ماه بیشتر باشد، بیمار باید با مصرف دارو‌های پیشگیری کننده همراه با رعایت سبک زندگی سالم، به کاهش تعداد و زمان سردرد‌ها کمک کند.

وی گفت از بهترین راه‌های کاهش سردرد، می‌توان به سبک زندگی سالم، خواب خوب و مناسب، غذای با کیفیت و سالم و پرهیز از عادات ناسالم (الکل و سیگار) اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معیشت مردم باید تامین باشد
  • لزوم همکاری وزارت نیرو با جهاد کشاورزی برای قطع برق چاه‌ها
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت دهه کرامت
  • اگر این سردرد‌ها را دارید حتما به پزشک مراجعه کنید
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • ترفندی جالب برای گره زدن طناب که حتما به کارتان می‌آید (فیلم)
  • گزارش یک توقف
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است