Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دو انتخاب پیش‌روی زائران است. اولین گزینه استفاده از سیم‌کارت ایرانی و پرداخت هزینه‌ رومینگ و مکالمات است و دومین گزینه هم خرید سیم‌کارت عراقی است. در هر دو حال توصیه می‌کنیم از بسته‌های ویژه مکالمه و اینترنت استفاده کنید تا هزینه‌هایتان کمتر شود. در این گزارش مزایا و معایب هر دو سیم‌کارت را برایتان تشریح می‌کنیم تا راحت‌تر تصمیم بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیم کارت عراقی

سیم‌کارت‌های عراقی تاریخ مصرف محدود دارند و پس از اولین تماس، ۱۵ روز فعالند و بعد از آن می‌سوزند. البته می‌توانید با ارائه پاسپورت، سیم‌کارت‌هایی با عمر طولانی‌تر دریافت کنید. اما قیمت سیم‌کارت در عراق چقدر است؟

ابتدا باید بگوییم که بهتر است هرچه زودتر نسبت به خرید سیم‌کارت عراقی اقدام کنید چون ممکن است به دلیل ازدحام، هرجایی نتوانید آن را تهیه کنید. اما درباره هزینه‌ها باید گفت مثلا برای اپراتور آسیاسل، مبلغ سیم کارت ۱۰ هزار تومان است که سه هزار تومان آن مربوطه شارژ اولیه است. با این سه هزار تومان می‌توانید حدود سه دقیقه با ایران صحبت کنید.

البته حتی خود وزیر ارتباطات هم توصیه کرده که زائران از سیم کارت عراقی استفاده کنند چون به گفته او، هزینه رومینگ بالاست. البته با توجه به نرم‌افزارهای بسیاری که برای برقراری تماس صوتی و تصویری وجود دارد، برخی از مسافران به دنبال کسب اطلاع از وضعیت اینترنت هستند.

آنطور که جهرمی پیش از این گفته بود، «شرکت‌های عراقی برای برخی موکب‌های بزرگ در مسیر راه که اطلاع رسانی می‌شود اینترنت رایگان در نظر گرفته‌اند.» وزیر ارتباطات البته وعده اینترنت رایگان در نزدیک مرز را هم داده است. سه سیم‌کارت زین، کورک‌تلکام و آسیاسل برای زائران قابل استفاده است.

سیم کارت ایرانی

اما اگر با همه این اوصاف قصد استفاده از سیم کارت ایرانی را دارید، هم باید مراقب هزینه‌های مکالمه باشید و هم به فکر هزینه رومینگ. بسیاری توصیه می‌کنند در ایام اربعین از سیم‌کارت ایرانی استفاده نکنیم. دلیلش را هم اختلال رومینگ به دلیل حجم بالای مکالمات در این زمان می‌دانند.

اپراتور اول در سایت خود برخی تعرفه‌های مکالمه را منتشر کرده است. تعرفه مکالمه با ایران طبق سرویس رومینگ، حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تومان و مکالمه دریافتی ۳ هزار تومان است. بسیاری از اپراتورهای داخلی بسته‌های ویژه‌ای را برای اینترنت رومینگ در نظر گرفته‌اند. ابتدا باید چیزی حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان به عنوان ودیعه رومینگ بپردازید. بعد از آن امکان برقراری ارتباط با تعرفه‌های مخصوص رومینگ را دارید.

نوع ارتباط

تعرفه رومینگ

 (همراه اول)

تعرفه رومینگ

(ایرانسل)

مکالمه با ایران       

۴.۵۰۰

۳.۸۰۰

مکالمه دریافتی

۳.۰۰۰

۳.۸۰۰

مکالمه داخلی

۲.۵۰۰ ۳.۸۰۰

ارسال پیام کوتاه

۱.۵۰۰ ۱.۵۰۰

یک مگابایت GPRS رومینگ

۲.۳۰۰

۱.۵۰۰

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیم کارت زائران اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۰۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حامد احتسابی رئیس هئیت مدیره و مجری خدمات فرودگاهی در نشست خبری امروز خود که در cip فرودگاه بین‌المللی امام خمینی برگزار شد، گفت:« ما روزها و فصل‌های شلوغ و خلوتی داریم و در نتیجه نمی‌توان گفت روزانه به طور میانگین چند نفر از خدمات cip استفاده می‌کنند، اما در حال حاضر روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از خدمات این بخش استفاده می‌کنند. گفتنی است که در نوروز تعداد پیک مسافران رکورد زد و به ۳هزار و ۲۰۰ نفر رسید.»

او در ادامه در خصوص هزینه‌های استفاده از خدمات cip گفت:« مبلغ ورودی برای هر نفر ۳میلیون و۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی های صورت گرفته خدمات فرودگاهی که به مسافران ارائه می شود برابر و حتی بیشتر از خدمات CIP کشورهای خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشورهای خارجی برای هر مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.»

حامد احتسابی در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرآنلاین، مبنی بر اینکه چه اقداماتی در راستای ترویج فرهنگی ایرانی در این شرکت صورت گرفته است، گفت:« ما در این راستا کتابخانه‌ای را در بخش cip فرودگاه امام احداث کردیم و کتاب‌های مختلفی در آنجا گنجاده‌ایم که شامل شاهنامه و سایر کتاب‌های قدیمی ایرانی می‌شود. هر کدام از مسافران می‌توانند این کتاب‌ها را با خود ببرند و محدودیتی برای خرید و پرداخت پول در ازای کتاب‌ها ندارند. ما همچنین سعی کرده‌ایم با شرکت‌های ایرانی قرارداد داشته‌ باشیم و از کالاهای ایرانی استفاده کنیم. در همین راستا دوستان روابط عمومی سعی کرده‌اند که برگزاری مراسم‌های ایرانی از جمله نوروز و شب یلدا را در برنامه خود قرار دهند.»

در ادامه این برنامه مجید باقری، مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرآنلاین، مبنی بر اینکه آیا شرایط اقتصادی سال‌های اخیر بر روی بازار تقاضا در بخش خدمات cip تاثیر گذاشته‌ است، یا خیر گفت:« افرادی که در حال حاضر برای سفر خارجی اقدام می‌کنند، باید در حداقلی‌ترین شکل نزدیک به ۱۸۰ میلیون تومان برای سفر خود هزینه کنند و در این بین هزینه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی برای قشر هدف این بازار، هزینه بالایی به حساب نمی‌آید و در نتیجه در سال‌های اخیر بازار تقاضا بخش cip دستخوش تغییرات در نتیجه نوسانات اقتصادی قرار نگرفته است.»

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903936

دیگر خبرها

  • ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه راه‌های ایلام هزینه شد
  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • در این هتل‌ها اقامت نکنید!
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • عکس| رم به لورکوزن: تخفیف بدهید سردار آزمون را بخریم!